Προφίλ

Ο Σταμάτης Μαλέρδος σας καλωσορίζει στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ στην πόλη της Λιβαδειάς. Στο 2ο χλμ. Λιβαδειάς – Λαμίας, σε έκταση 6500 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ.Το ΙΚΤΕΟ Λιβαδειάς ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Δεκέμβριο του 2008 και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τεχνικών ελέγχων σε επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης έως 8 θέσεις (ΙΧ), φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι και 3,5 τόνους, μοτοσυκλέτες, εκπαιδευτικά οχήματα, ΤΑΞΙ και ασθενοφόρα!


Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μηχανήματα ελέγχου και λογισμικό διαθέτοντας δύο (2) υπερσύγχρονες γραμμές ελέγχου, καθώς και εξειδικευμένους και διαπιστευμένους ελεγκτές με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τον τερματισμό της ταλαιπωρίας του και το βασικότερο απ’ όλα την συμβολή στην οδική ασφάλεια και στο περιβάλλον. Για την ευχάριστη παραμονή σας, δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο περιβάλλον στην αίθουσα αναμονής, η οποία διαθέτει κλιματισμό και τηλεόραση. Ένας χώρος άνετος και ευρύχωρος.


ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ Ι.ΚΤΕΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ:

  • Η εξυπηρέτησή σας γίνεται άμεσα, άνετα, αξιόπιστα, χωρίς ταλαιπωρία
  • Ενημερώνεστε για το επόμενο ραντεβού σας πριν την λήξη της προθεσμίας τεχνικού ελέγχου
  • Σας εξυπηρετούμε παραλαμβάνοντας εμείς το όχημά σας από τον χώρο σας και σας το επιστρέφουμε σε 30 λεπτά, χωρίς καμμία επιβάρυνση.